Innovaties

Nieuws

Volg onze verhalen over hoe we de uitdagingen van vandaag aanpakken

Types

Brands

When

We can't find any results that match your search

grodan, egro, software update, screen visual
Article
29 jul 2021

e-Gro-update: nieuwe module 'Rapporten' en nog veel meer

Elk kwartaal brengen we nieuwe functies uit en krijgt ons softwareplatform e-Gro nieuwe toegevoegde waarde. Op basis van de input van onze gebruikers, kondigen we met veel genoegen de introductie aan van een compleet nieuwe module 'Rapporten' in e-Gro en nog veel meer baanbrekende functies. We hebben als doel om onze telers wereldwijd met betrouwbare informatie te helpen bij het optimaliseren van hun teeltstrategieën. Informatie die niet gemakkelijk te analyseren is. Benieuwd naar wat we onlangs in e-Gro hebben geïntroduceerd? Bekijk de onderstaande commercial over de introductie en lees verder.

Lees verder
Grodan
Grodan beauty of horticulture series
Article
21 mei 2021

Op weg naar een weerbare, toekomstbestendige tuinbouwsector

Wist je dat voor 99,7% van de hightech telers in kassen biologische bestrijdingsmethoden de norm zijn? Om hun planten te beschermen tegen schadelijke insecten worden per hectare 511.000 natuurlijke vijanden van deze insecten per jaar ingezet.

Lees verder
Grodan
grodan, cucumber cultivation, photo
Article
12 mei 2021

Op zoek naar het juiste lichtrecept voor de komkommerteelt

Het afgelopen winterseizoen was Grodan samen met negen andere partners betrokken bij een komkommerproef bij Botany. We onderzochten welk effect verschillende lichtrecepten hebben op de teelt van komkommers in de kas. Het doel: het hele jaar door komkommers in de kas telen op de meest duurzame en efficiënte manier.

Lees verder
Grodan
e-Gro Campaign Summer 2020
Article
30 mrt 2021

e-Gro Release: Optimaal telen met het nieuwe dashboard

Nu de lente is begonnen, laat voor velen van ons de oogst ook niet lang meer op zich wachten. Het e-Gro-team heeft recentelijk een nieuwe versie uitgebracht met nieuwe functionaliteiten, waarmee telers nog meer inzicht krijgen tijdens hun drukke oogstseizoen. Het is dan ook met veel genoegen dat we u de nieuwste verbeteringen betreffende de dashboardmodule presenteren.

Lees verder
Grodan
GroSens and GT Master slab
Article
19 mrt 2021

Elke druppel telt: de waarde van water

Op Wereld Water Dag belichten we drie oplossingen die momenteel worden verkend om het watergebruik in de kas te optimaliseren.

Lees verder
Grodan
grodan, wall, stone, stock image, brick wall,
Article
26 feb 2021

Grodans recycling top-3 volgens ‘goeroe’ Tom Vitters

Goeroe’ Tom Vitters, Manager Recycling EU/CEEEx bij Grodan over de hoogtepunten van zijn Europese recyclingprogramma.

Lees verder
Grodan
Meer laden

Kennis & Advies